Det snöar och det snöar.. Och det är bara ...

Det snöar och det snöar.. Och det är bara 3 nätter kvar i detta land. Det ska firas med att jag bjuder mina sambosar på mat och Italiens billigaste vin!


JAG VILL HEM TILL MIN ANDERS. Det är allt....

JAG VILL HEM TILL MIN ANDERS. Det är allt. Det väntar tre galet bra skiddagar ned tre galna instruktörer innan det är dags att sätta sig i bilen för att röra sig emot Sverige. Och idag längtar jag mer än på hela resan tills dessa dagar är över. Idag är för övrigt min och Anders 10 månaders dag så jag hade velat mysa med honom! I övrigt ska jag nog ha ett skypemöte med min fina Caroline och hennes underbara kusiner idag, så då kommer mitt humör hamna på topp;) och det är ju faktiskt bara en vecka kvar tills jag är i Vemdalen:)


Jag sitter nu på en bar och dricker öl i m...

Jag sitter nu på en bar och dricker öl i min ensamhet medan jag väntar på 2 glada greker som ska visa filmen ifrån deras dropp på många meter idag som fick oss alla 3 att nästan kissa på oss av skratt! Ikväll är det musicnight och dags att gå all in eftersom nästa tisdag kommer inte mitt deltagande vara möjligt! Bara en vecka och en dag tills jag sätter mig i bilden och börjar köra hemåt Sverige. Precis som jag börjat trivas så bra. Galet!


Lägesrapport från Italien. Tredje skiddage...

Lägesrapport från Italien. Tredje skiddagen med strålande sol, underbara backar och fina klasskamrater. Allas ansikten börjar nu se lite lortiga ut så pandabrännan sitter snart som ett smäck! Vi önskar oss dock nu en snöig dag så att vi kan ge oss ut i offpisten innan utbildningen som börjar på söndag.. Men om inte så blir så har vi ändå inget att klaga på... Tanken som åker i mitt huvud när jag glider runt är "bättre kan det inte bli!", fortsätt vara avis där hemma i Sverige och sakna mig mycket!! Men era pandor kommer inte hem förän 2 februari! Woop woop!


Här sitter jag i Italien och bygger på pan...

Här sitter jag i Italien och bygger på pandabrännan. Ja, jag ska ha skidåkarstatus när jag kommer hem! Jag har dock inte så hög skidåkarstatus här i Italien än skulle jag tro efter att ha blivit skrattad åt i gondolliften av italienare när jag grät och ropade nej för att det blåste lite!! Lagomt coolt!!


RSS 2.0