Ebba snarkar. Jag kollar på film hos Ebba....

img_1267 (MMS)

Ebba snarkar. Jag kollar på film hos Ebba. Mamma är på väg och ringer mig och fråga om det finns någon bilbingo i trakterna som hon kan gå på i morgon. Någon som vet om det finns bilbingo i orsatrakterna?


Jag har en massa att göra idag.. 1.städa s...

img_1266 (MMS)

Jag har en massa att göra idag.. 1.städa så fint att mamma inte klagar när hon kommer för att hämta mig.(en i stort sätt omöjlig uppgift eftersom alla barn har mammor eller något som liknar för att det är meningen att de ska ha någon som gnäller på dem). 2. Jag ska flyttpacka. Massor med kläder, viktiga papper och läxor som jag skulle varit klar med för länge sedan om jag hade ägt en dator. 3. Få tid till att köpa födelsedagspresent åt min man ( han gav mig världens finaste tröja, fint men jobbigt, nu måste ja jag ge honom något världens finaste också.. TYPISKT).  Vad för jag istället för att göra allt jag borde? Jo jag tar snygga bilder på mig och Mimmi pigg här i bakgrunden. Tur att Mimmi pigg är fotogenisk i alla fall!


Det gäller att vara aktiv i skolan.

img_1263 (MMS)

Det gäller att vara aktiv i skolan.


Jag har inte kommit i kontakt med någon da...

img_5257 (MMS)

Jag har inte kommit i kontakt med någon dator än och vet inte hur jag ska dela länken på telefonen så ni får vänta mera. Ps. Har just konstaterat att tidig uppgång för skola på en söndag var ännu konstigare än på en lördag.. Ser fram emot lov på torsdag! Ds. Ps. Ps. Orsa hade raggarmöte igår, aldrig förr har Orsa varit så livat och fullt med bilar! Ds.


Och en till

img_0385 (MMS)

Och en till


Tänkte ge er en vacker bild att kolla på m...

img_0646 (MMS)

Tänkte ge er en vacker bild att kolla på medans ni inväntar länken!


Ey!! Emil släppte riksgränsen the Movie id...

Ey!! Emil släppte riksgränsen the Movie idag.. Den är fett fet.. Man ser mig både skratta och gråta plus att man får se snö.. Med andra ord, den inehåller allt förutom späckhuggare! Vänta med spänning på att jag slänger upp länken till Emils feta blogg inom kort så ni också kan kolla denna episka film! Peace out!


I morse så kom man i vanlig ordning i sist...

I morse så kom man i vanlig ordning i sista sekund och var nyvaken (dålig vana). Läraren man aldrig tidigare mött är hysterisk intensiv och pratar med väldigt stora bokstäver för en nyvaken Mias öron.. Det jag tänker är i stort sätt, vart fan har man hamnat och varför har jag inte en stor, saftig nybakad bulle att trycka in i munnen på honom så man hinner tänka på vad han säger. Hans kollega "kostymnissen" som inte sagt ett ljud ger oss efter 10 minuters intensiv hetsig lektin en order om att vi ska ha 5 minuters rast och ska byta klassrum. Chockad nyvaken och förvirrad väntar man lite med spänning på vad som ska hända här näst. Våra lärare har bytt kläder, pratar som normala lite fyndiga och fiffiga människor och är båda två avslappnade lärare. Då insåg jag; att gå i skola dygnet runt hela helgen blir nog inte så tråkigt som jag trott.. Och inte fan blir det lugnt heller! Tack för en bra första dag på reseledarkursen, men väck mig snälla lite finare i morgon.. Det är trotts allt lördag och inte alls meningen att man ska gå i skola och ännu mindre meningen att man ska vara uppe före 8!


Har tagit en fin tur i skogen med Skid 12 ...

img_9213 (MMS)

Har tagit en fin tur i skogen med Skid 12 och Skid 11. Det var bara lite brant på hemvägen! Jag hade helst bara satt mig på stenen högst upp, viftat lite på benen och sjungt en fin pippilångstrumpsång som alltid Marie brukar sjunga och sedan tagit mig den mindre branta vägen ner. Fast jag är stolt, jag måste övervinna ganska mycket av min höjdskräck om jag ska kunna vinna NM nästa år! Yeah! Tack för dagen.


Tackar mina fina vänner och min fantastisk...

Tackar mina fina vänner och min fantastiska pojkvän för att ni bryr er!


Förlorade en god vän i helgen. Så jag skra...

img_5203 (MMS)

Förlorade en god vän i helgen. Så jag skrapar lite på botten igen! Återkommer strax till toppen! Aaron var den snällaste galnaste och mest peppande personen man kan träffa.. Han och hans fina flickvän Bella. Massor med kärlek och tankar till Bella och andra nära! Aaron fick mig att köra på i parken, han var en glad och go typ! Det är inte möjligt att han förtjänade det här! Saknar dig vännen! Tack för att jag fick lära känna dig!


Allmänbildning: Vogonpoesi är trots allt ...

Allmänbildning: Vogonpoesi är trots allt bara den tredje värsta i universum. Den näst värsta är den som skrivs av azgoterna på Kria. En gång när deras störste poet, Grunthos den Väderspände, reciterade sin dikt "Ode Till En Liten Grön Klet Som Jag Hittade I Armhålan En Midsommaraftons Morgon" avled fyra personer i publiken av inre blödningar och Presidenten för Mellangalaktiska Konst- och Dopingsällskapet överlevde endast genom att gnaga av sig sitt ena ben. Grunthos blev, berättas det, lite besviken över mottagandet av dikten och skulle just börja med en uppläsning av sin tolv band långa episka dikt "Mitt Älsklingsgurgel På Strandkanten" när hans egen tjocktarm, i ett desperat försök att rädda liv och civilisation, hoppade rakt upp genom halsen på honom och ströp hans hjärna. Alla tiders värsta poesi gick under samtidigt med sin skapare, Paula Nancy Millstonr Jennings från Greenbridgr, Essex, England i samband med utplånandet av planeten Jorden.


Här har vi sommar. Orsa är mysigt! Jag är ...

img_5743 (MMS)

Här har vi sommar. Orsa är mysigt! Jag är rolig. Mina klasskamrater är roliga. Jag hade en presentation om mig själv idag.. Jag var så nervös att jag nästan bajsade på mig. Men det gick bra och jag överlevde och bajsade inte på mig. Ebba har saknat mitt skratt, så jag skrattar mycket åt mig själv. Nu ska jag packa brädan och dra på bilresa 127 mil till riksgränsen för att åka skidor. Nog med sommar nu!


Jag känner en tjej som är på banan igen. J...

img_1217 (MMS)

Jag känner en tjej som är på banan igen. Jag känner en tjej som njuter av att snart åter vara med sina klasskamrater. Jag känner en tjej med nya erfarenheter, ny energi och inspiration till att göra något stort. JAG ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA.


RSS 2.0